Villkor

Allmänna villkor och villkor för Printscorpio onlinebutik.

Din avtalspart i alla köptransaktioner från eShop är Printscorpio Oy:

Printscorpio Oy
Företags-ID: FI08626120
Hemort: Pälkäne
Adress: Urheilukentäntie 6
Kundtjänst: verkkokauppa@lipputehdas.fi

Tel: +358 (0) 207 569 080
Priser och betalning

Alla priser är i euro och inkluderar Finlands moms till lämplig kurs. Fraktkostnad ingår inte i de angivna priserna. Vi accepterar betalning med de flesta större kredit- och betalkort. Betalning sker när vi har konstaterat att vi kan utföra din beställning, kontrollerat detaljer och lagertillgänglighet och skickat dina varor. Vi debiterar inte ditt kredit- eller betalkort förrän vi skickar din beställning.

Betalningar med Visa, Visa Electron eller Mastercard:

Printscorpio Oy är enbart en marknadsförings- och leveranspartner om du väljer Visa, Visa Electron eller Mastercard -betalning.

Alla återkrav hanteras av Paytrail Oy.

Paytrail Oy är säljare i dessa fall.

Paytrail Oy, företags-id: FI21228397
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ

Finland
tel: +358 (0) 207 181830
Leverans

LEVERANSTID
Vi strävar efter att leverera de lagerprodukter du beställt för leverans per post senast nästa arbetsdag efter beställningen. Vår leveranstid är då 1-4 dagar beroende på postens leveransschema. För produkter gjorda med din egen bild eller anpassade kan leveranstiden bli längre.

Leveranskostnaderna för Finland är enligt leveransalternativen. Det finns också leveransalternativ för EU-området.


Köp av

Alla varor som erbjuds på vår webbplats är beroende av tillgänglighet. För att köpa någon av varorna på vår webbplats, klicka på knappen "Lägg till i varukorgen" som visas på varje produktsida. När du gör en beställning för att köpa en produkt genom att klicka på knappen "Beställ nu", skickar vi ett e-postmeddelande som bekräftar mottagandet av din beställning och innehåller information om din beställning. Din beställning representerar ett erbjudande till oss att köpa en produkt som accepteras av oss när vi skickar e-postbekräftelse till dig att vi har accepterat din beställning eller skickat produkten till dig. Kontraktet kommer att arkiveras. Av säkerhetsskäl är din beställningsdata inte tillgänglig via internet. Vi håller dessa uppgifter konfidentiellt enligt vår integritetspolicy.
Annullering

Du har rätt att avbryta din beställning inom sju arbetsdagar efter leverans (med start dagen efter att du tagit emot varorna) och returnera dem för full återbetalning. Detta gäller för din beställning såvida du inte beställer varor tillverkade enligt din egen specifikation, ömtåliga varor eller varor som till sin natur inte kan returneras. Skulle du häva avtalet återbetalar vi dig det pris du har betalat för varan. Det är ditt ansvar att meddela din önskan om avbokning inom denna uppsägningsperiod via e-post eller brev. Du är skyldig att ta rimligt hand om varorna. Varorna ska returneras i säljbart skick på din bekostnad och vi rekommenderar för ditt eget skydd att du använder en registrerad leveranstjänst. Om du beställer kommer information om denna rätt att skickas till dig med din bekräftelse via e-post.
Eftermarknadstjänster och garantier

Leverans- eller produktfel

Efter mottagandet av leveransen ska Kunden utan onödigt dröjsmål kontrollera att de levererade Produkterna inte är skadade och är felfria i alla avseenden. Kunden ska även se till att leveransen innehåller alla de Produkter som Kunden beställt.

Printscorpio Oy ansvarar för fel i leveransen och de levererade Produkterna enligt konsumentskyddslagen kapitel 5. Om Produkterna som mottas av Kunden är felaktiga eller inte överensstämmer med beställningen ska Kunden omedelbart kontakta Printscorpio Kundtjänst (verkkokauppa@lipputehdas. fi).

Om Printscorpio har levererat en Produkt som inte överensstämmer med beställningen kommer Printscorpio vanligtvis att försöka rätta till felet genom att leverera rätt Produkt till Kunden, och Kunden kommer att returnera fel Produkt till Printscorpio utan kostnad.

Om leveransen har skadats under frakten, rekommenderar Printscorpio att lämna leveransen oupphämtad och att kontakta Printscorpio kundtjänst.

Om Kunden ser ett fel i produkten som omfattas av konsumentskyddslagstiftningen kan Kunden lämna in ett klagomål till Printscorpio om problemet, som han/hon finner lämpligt.

Om reklamationen leder till att Produkten returneras till Printscorpio, står Printscorpio för fraktkostnaderna för leveransen.

Efter att den produkt som är föremål för reklamationen har returnerats, och reklamationen har ansetts berättigad, kommer Printscorpio att ersätta kunden i enlighet med tillämplig konsumentskyddslagstiftning. Printscorpio kommer att sträva efter att slutföra transaktionen inom 30 dagar efter att ha mottagit den produkt som är föremål för reklamationen. Om den produkt som är föremål för reklamation inte är felaktig på ett sätt som omfattas av konsumentskyddslagstiftningen, kan Printscorpio avvisa reklamationen och Kunden är ansvarig för fraktkostnaderna för returleveransen.

  Om Produkten är felaktig ska reklamationen alltid göras direkt till inköpsstället.

Dessa villkor begränsar inte kundens tillämpligarättigheter enligt konsumentskyddslagstiftningen eller säljarens juridiska ansvar för produktfel, inklusive kundens rätt att kräva att felet åtgärdas eller att produkten ersätts med en ny.
Kundservice

Eventuella klagomål angående de levererade varorna eller tjänsterna ska göras till:

Printscorpio Oy
Företags-ID: FI08626120
Hemort: Pälkäne
Adress: Urheilukentäntie 6
Kundtjänst: verkkokauppa@lipputehdas.fi

Tel: +358 (0) 207 569 080

Du kan e-posta, skriva, ringa eller faxa oss med ditt klagomål. Våra normala kontorstider är 8-16 måndag-fredag.
Lagstadgade rättigheter

Dessa villkor påverkar inte några av dina lagstadgade rättigheter.

Loading...