Provtryck med egen design

40,00 €

()

Inkl. moms

En halv meter provtryck av dina mönster på tyget du väljer. Färgtypen bestäms av textilfibern och avsedd användning, läs mer.

width=187height=175/

Gjord på beställning. Skickas inom 10-11 arbetsdagar, gjord på beställning i Aitoo. Obs. fabrikens sommaruppehåll 14.7-4.8.2024

Du kan använda hela tygets bredd för provtrycket. Kanten på tyget kan hindra återgivningen av bilden, så det rekommenderas i allmänhet inte att skriva ut över tygets kanter. Tygens bredd varierar, så kontrollera tygets bredd i materialinformationen. Ett sömlöst kontinuerligt mönster, d.v.s. en upprepad fil, behövs inte för provutskriften, men se Materialinstruktioner för metertryck, om avsikten är att senare trycka ett kontinuerligt mönster på rulltyg.

Bilder kan vara i cmyk- eller rgb-format. Våra standardprofiler är Fogra Coated 39 för cmyk-bilder och sRGB för rgb-bilder. För reaktiva färgutskrifter använd AdobeRGB-profilen. Definiera de exakta färgerna som Pantone-färger, t ex från kartan Solid coated eller Home+interiors. Om det finns många Pantone-färger som kan specificeras separat kan det tillkomma kostnader för färgkonvertering. För reaktiva utskrifter är det mer meningsfullt att skaffa en färgkarta och bestämma färgerna därifrån.

Rekommendationen för upplösning för bilden är 150-200 dpi , även om man på de flesta bilderna inte kan se skillnaden när upplösningen är över 90 dpi. Enbitsbilder (t.ex. bitmapps- och indexseparation) kan kräva en upplösning på mer än 600 dpi.

Datalagringsformat

Om du vill göra materialet själv och använda våra pdf-mallar, se till att nivåerna i pdf:en bevaras när du sparar.

Spara arbetet som en utskrivbar pdf-fil med teckensnitt inkluderade. Skärmärken är inte nödvändiga, men de gör inte heller ont. Det rekommenderas att skicka in verk gjorda helt med Photoshop i psd-format. Skicka inte en psd-fil med lager, platta bara ut bilden till hur den ska se ut.

Skicka material

Skicka litet material via e-post och stort med wetransfer-tjänsten. Nedan finns länkarna:

Email_scorpioEN

Wetransfer_scorpio_EN

OBS om wetransfer:

- tjänsten skickar en bekräftelsekod till din e-post innan du laddar ned

- e-postmeddelandet kan ta ett tag att komma fram och även kontrollera att det inte har hamnat i skräppost
- med ett minne som brevpost

- vi rekommenderar inte att du använder ftp eller afp transfer.

Mer information om material:

Anne Kärpänniemi +358 207 569086 anne.karpanniemi@printscorpio.fi
Elina Penttilä +358 207 569080 elina.penttila@printscorpio.fi

Emil Pettersson emil.pettersson@printscorpio.fi +358 207 569080
Tommi Helminen +358 207 569087 tommi.helminen@printscorpio.fi

>

width=187height=175/

  • Varumärke
  • Finns i lager först
    100 objekt
Loading...