Flagga med egen design, vertikal

185,10 €
Inkl. moms

Digitalt tryckta flaggor. Materialalternativ standard flaggsticka eller Jetmesh extra slitstark sticka. Printscorpio Jetmesh och Texmesh är de mest hållbara flaggningsmaterialen på marknaden. Snabblås i plast tål nordliga vindar och frost. För större tryckkvantiteter rekommenderar vi screentryckta flaggor. Vårt skapandeverktyg bevarar vektorbanorna och informerar om upplösningen inte räcker för flaggan. Du kan också skicka en offertförfrågan till oss. Bifoga din logo och flaggans eller stångs storlek till offertförfrågan så lägger vi ett bud på flaggorna.

width=187height=175/

Mängdrabatter

Kvantitet Enhets pris
1 185,10 €
2 116,00 €
3 92,90 €
4 81,40 €
5 74,50 €
10 60,70 €
20 53,80 €

Snabblås i plast tål nordliga vindar och frost. För större tryckkvantiteter rekommenderar vi silkescreentryckta flaggor. Priset på screentryckta flaggor beror på antalet exemplar och framför allt på vilken bild som ska tryckas. Att skriva ut så lite som 10 exemplar kan ofta vara ett billigare alternativ än att skriva ut. 155 g Texmesh-material kan också användas i trycket, vilket ger de mest färgstarka och hållbara flaggorna av alla.

Enkla polyestertyger för vilka flaggor görs:

  •  115 g/m2 flaggstickad (det vanligaste och billigaste flaggmaterialet)
  •  105 g/m2 Jetmesh polyester, som håller dubbelt så länge vid användning som flaggstickning
  • 105 g/m2 Jetmesh polyester med 67 % återvunnen fiber.

Tack vare det längre bytesintervallet sänks den totala kostnaden även om inköpspriset för Mesh-flaggor är högre. Under normala väderförhållanden, vid flaggning dygnet runt, är det långsiktiga genomsnittet 2-3 st/spö gjord av stickat och 1-(2) stycken/stav gjord av Mesh slits ut per år. Det bör dock noteras att under extrema förhållanden, med starka stormvindar, kan flaggan skadas även på kort tid, oavsett vilket material den är gjord av.

Så kontakta gärna vår försäljning via e-post myynti@printscorpio.fi eller använd kontaktformulär.

width=187height=175/

  • Finns i lager först
    50 objekt

Du kanske också gillar

Loading...