Toimitusehdot

Toimitusehdot

TILAAJA
Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat voivat tilata huoltajan suostumuksella.

TOIMITUSAIKA
Pyrimme toimittamaan tilaamanne varastotuotteet kuljetettavaksi viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Toimitusaikamme on tällöin 1-5 päivää toimitustavan jakeluaikatauluista riippuen.

Omalla kuvalla tehtövien ja räätälöityjen tuotteiden kohdalla toimitusaika saattaa olla pidempi.

Paketti tulee noutaa postista saapumisviikon ja sitä seuraavan kahden täyden kalenteriviikon aikana.

RÄÄTÄLÖITÄVIEN TUOTTEIDEN TEKIJÄNOIKEUDET

Räätälöitävissä eli asiakkaan kuvalla tehtävissä tuotteissa asiakas on vastuussa siitä, että asiakkaalla on kaikki vaadittavat tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut oikeudet lähettämiinsä kuviin ja että nämä kuvat eivät loukkaa kenenkään yksityisyyttä.

TOIMITUSPAIKKA
Tuotteet toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan, suoraan asiakkaan kotiin tai muuhun asiakkaan valitsemaan toimitusosoitteeseen. Tilaus on myös mahdollista noutaa kuluitta Printscorpion Oy:n tehtaalta Aitoosta (ks. Yhteystiedot). Mikäli valitsette toimitustavaksi "Muu sovittu toimitus" kirjoittakaa sovittu toimitustapa tilauksenne lisätietoihin.

TOIMITUSKULUT
Tilauksen postikulut Suomessa ovat 8,00 eur / tilaus postipakettina toimitettuna. Muiden toimitustapojen saatavuuden ja hinnat näet ennen tilausvahvistusta.

MAKSUTAVAT

Maksut Visa tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa tai MasterCard-korteilla,
Printscorpio Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen
Paytrail Oy.
 
Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on
myös maksun saaja.
Paytrail Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830
 
 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ennakkolasku

Suorita ennakkolaskulla maksettava tilauksen maksu viikon kuluessa tilauksesta Printscorpio Oy:n tilille. Tilaajalle toimitetaan sähköpostitse tilausvahvistus, josta ilmeneee maksettava summa ja maksuun tarvittavat muut tiedot. Maksa ennakkomaksusumma tilille:

Printscorpio Oy  
IBAN: FI90 5002 0220 0033 36
BIC: OKOYFIHH

Laita viitekenttään viitenumero, jonka löydät tilausvahvistuksen yläosasta Tilauksesi -osiosta. Tuotteet toimitetaan tai tuotteen valmistus voi alkaa kun maksu näkyy tilillämme. Tilauksesi peruuntuu automaattisesti, mikäli maksu ei tule tilillemme seitsemän pankkipäivän kuluessa.

Yrityslasku + 5,00 e alv 0% (vain yritykset Ly-tunnuksella)

Maksa laskulla HUOM. tämä vain yrityksille, kirjoita Ly-tunnus ja mahdolliset verkkolaskutustiedot huomautuskenttääntai sähköpostitse osoitteeseen myynti@printscorpio.

Laskulla toimitetuilla tilauksilla on 14 päivän maksuaika. Laskutuskulut tässä vaihtoehdossa ovat 5,00 euroa alv 0% lähetystä kohden. Imoita yrityksen Y-tunnus tilauksen huomautuksia -kohtaan.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN
Mikäli haluatte peruuttaa tilauksenne ja toimitusta ei ole vielä annettu postin kuljetettavaksi, niin voitte peruuttaa sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Huomaa rajoitukset räätälöidyissä tuotteissa. Jos toimitus on jo annettu postin kuljetettavaksi, tulee teidän toimia palautusohjeen mukaisesti.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS
Kaikilla varastotuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Räätälöidyillä ja asiakkaan kuvilla tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Käyttöohjeet tulee olla myös mukana. Tuote palautetaan Printscorpio Oy:lle asiakaspalautuksena. Asiakaspalautuksena tehty palautus on teille maksuton. Liittäkää palautukseen tilauksen mukana tullut lähete. Merkitkää lähetteeseen haluatteko palauttaa tuotteen vai vaihdatteko sen toiseen tuotteeseen.

Palautusosoite:

612615

Printscorpio Oy Asiakaspalautus / PALAUTUSTUNNUS 612615

Urheilukentäntie 6 36720 Aitoo

Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan. Pankin verkkomaksulla maksettujen tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle pankkitilille. Mikäli olette maksaneet pankki- tai luottokortilla, lähetämme palautuspyynnön Paytrail Oy:lle saatuamme tuotteen takaisin meille. Luottokortilla tilattujen tuotteiden summa hyvitetään luottokorttitilillenne.

Mikäli olette maksaneet ennakkolaskulla, postiennakolla tai noudettaeesa, niin ilmoittakaa tilinumeronne palautuksen yhteydessä.  Vaihtaessanne tuotteita hyvitämme palautuksenne arvon tilauksenne loppusummasta. Palautamme ylimääräiset rahat, jos palautuksen määrä on suurempi kuin tilaamanne uuden tuotteen tai tuotteiden arvo. Maksamme hyvitykset viimeistään 30 vuorokauden kuluttua palautuksesta. Mikäli tilaamanne tuote on virheellinen, ottakaa mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme.

VUOKRATTAVAT TUOTTEET

Vuokrattavien tuotteiden vuokraus- ja toimitusehdot sisältävä vuokrasopimus löytyy täältä.

ASIAKASREKISTERISELOSTE
Printscorpio Oy:n verkkokauppa kerää asiakkaan tunnistamiseen tarvittavia tietoja kuten nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen sekä mahdollisesti puhelinumeron. Nämä tiedot tallentuvat tietokantaan rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä. Verkkopankki- ja luottokorttimaksut tapahtuvat SSL-suojatussa yhteydessä pankkien ja luottokunnan omissa järjestelmissä emmekä näe tai tallenna pankkimaksu- tai luottokorttitietojanne missään vaiheessa. Tästä linkistä voitte lukea asiakasrekisteriselosteemme. Tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Loading...