Tuotteiden työpohjat

Painoaineistojen teko onnistuu parhaiten käyttämällä muokattavien tuotteiden luontityöpohjaa. Se on myös nopein tapa tehdä vedoksia tuotteista. Luontityökalumme säilyttää vektorilinjat ja varoittaa, jos kuvien resuluutio on liian alhainen. Jos graafisten aineistojen parissa työskentely on tuttua, niin kannattaa tehdä ensin hyvälaatuinen pdf ja varmistua, että nega-asetteluissa on ylimääräistä varaa joka suuntaan. Luontityökalumme poistaa ylimääräiset bleedit.

Luontityöpohjalle voi tuoda seuraavia tiedostomuotoja:
pdf
jpg
png
svg
(eps)
(ai)

Muokattavien tuotteiden kohdalta löytyy myös työpohjien pdf-tiedostot. Suosittelemme kuitenkin ensin kokeilemaan aineiston luontia muokattavien tuotteiden avulla.

- vedostiedosto on matalalla resoluutiolla, siinä näkyvät turva-alueen ja valmiin koon linjat. Pienikokoinen vedostiedosto on helppo jakaa eteenpäin esimerkiksi hyväksyntää varten.

- varsinainen painovalmis korkearesoluutiotiedosto vektoreineen tulee meille. Tilauksen lisätietokenttään voit kirjoittaa tarvittaessa lisäohjeita.

Jos olet graafisen suunnittelun ammattilainen: saat parhaan hyödyn työkalusta. Konfiguraattorimme on korkealaatuinen ja ei rasteroi vektorielementtejä. Ota huomioon, että tekstiilituotteissa on ommelten takia usein suuremmat bleedit kuin muissa painotuotteissa.

Jos olet tekstiilisuunnittelija: muokattavissa tuotteissa ei ikävä kyllä ole mahdolliusta hyödyntää raporttiin tehdyn jatkuvan kuvan monistusta. Voit joko monistaa kuvan valmiiksi tai asemoida tiedoton kertaalleen työpohjalle ja laittaa lisätietoihin, että haluat käyttää raporttikuvaa jatkuvana työssä.

Tuotteiden työpohjat - Printscorpio
Loading...