Texmesh155, silkkipainettu 155 g/m2 100% polyesteri

0,00 €
Sisältää alv:n

100% polyesterineulos Texmesh

Ylivoimaisesti kestävin liputusmateriaali. Kehitetty yhteistyössä johtavan saksalaisen lippumateriaaleja valmistavan yrityksen kanssa Keski-Euroopan vaativiin ja tuulisiin alppiolosuhteisiin. TEXMESH-lipulla on merkittävästi pidempi tekninen käyttöikä kuin millään muulla materiaalilla.

 

 

 

Varastossa

100% polyesterineulos Texmesh

Ylivoimaisesti kestävin liputusmateriaali. Kehitetty yhteistyössä johtavan saksalaisen lippumateriaaleja valmistavan yrityksen kanssa Keski-Euroopan vaativiin ja tuulisiin alppiolosuhteisiin. TEXMESH-lipulla on merkittävästi pidempi tekninen käyttöikä kuin millään muulla materiaalilla. TEXMESH on parempana materiaalina syrjäyttämässä liputuskäytössä 155 gr polyesterilippukankaan. Kenttätestissä TEXMESHin käyttöikä on neuloslippuun verrattuna ollut 2-3-kertainen. Vaikka materiaali on hankintahinnaltaan kalliimpi, on se pidemmän käyttöiän ansiosta kokonaisedullisin ratkaisu mainosliputukseen. Lipun valmistaminen aiheuttaa materiaalista riippumatta lähes samankokoisen hiilijalanjäljen. Jos kolmen lipun sijaan tarvitsee tehdä vain yksi lippu, säästetään myös luontoa. Läpipainatus lippuihin vain silkkipainolla, yksipuolisina banderolleina myös digitulostettuna.

 

Texmesh-verkkokauppa_esitys

 

 

Hinta riippuu painoerän koosta.

Haluatko erillisen näytepainatuksen kuvastasi ensin? Puolen neliön (0,5 m2) näytetulostus omasta kuvasta tehtaalta noudettuna maksaa 40 euroa. Jos samalla kuvalla tehdään painoerä niin sen yhteydessä hyvitetään mallipainatuksesta puolet eli 20 euroa.

Kokonaismäärän kasvaessa metrihinta laskee. - katso oheisesta Hinnanalennukset -linkistä

 

Loading...