Reklamställningar

Reklamställ är den bästa lösningen vid eventreklam, på mässmontrar och turnéer. Det är lätt att flytta produkterna från ett ställe till ett annat, då de är skyddade i transportkassar. Genom att kombinera olika produkter ryms till och med en hel mässmonter väl i bagageutrymmet i en bil. Skapa stämning i ett evenemang och begär mer information av vår säljtjänst just för ditt reklambehov för att öka din synlighet. Begär anbud.


Roll-up

Roll-up

Det rullande reklamstället, dvs. “roll-up” innefattar ett ställ och en lätt utbytbar textilbild i en behändig bärkasse. Mediautrymmet i roll up är 200 cm högt och kan fås i fyra olika bredder: 85/100/120/150 cm.

Velcropop-up

Velcropop-up

En hopvikbar, spektakulär textilvägg. Kan förses med ett bildtyg, som täcker bara framväggen eller vid behov omger hela ställningen. I den mest använda modellen täcker tyget inte bara framväggen utan dessutom båda ändarna. Mediautrymmets storlek är beroende på bildtyget 225x225/295/510 cm.

Velcrobord

Velcrobord

Ett hopvikbart och praktiskt mäss/säljbord försett med en textilbild. Förses med ett bildtyg, som täcker framväggen och ändarna eller vid behov omger hela bordet. Medieutrymmets storlek beroende på bildtyget 99x174/264 cm.

L-banner

L-banner

Det fasta bildstället innefattar ställning och tygbild i en praktisk bärkasse. Ett förmånligt bildställ i huvudsak för permanent massreklam. Den lätta helheten är lättflyttad. Mediautrymmets mått 200x82 cm.

Trio

Trio

Det triangelformade bildstället innefattar ställning och tygbild i en praktisk bärkasse. En permanent spektakulär mediahelhet för vestibuler, köpcentra och mässor. Den lätta helheten är lättflyttad. Mediautrymmet mäter 3x215x90 cm.

Gigaflag

Gigaflag

En teleskopflaggstång och flagga som lämpar sig för halvpermanent flaggning. Stånghöjden är 550 cm, varav flaggan är 200-400x110 cm.

Textiler för ljusskåp

Textiler för ljusskåp

Bakgrundsljus kombinerat med en tygbild går inte obemärkt.

Standup

Standup

Ett banderollställ med en bildduk på 90x240 cm på vardera sidan. Hopfällbart ställ, som levereras tillsammans med tyget i en praktisk tygkasse.