Tekstiilien digitulostus ja painaminen

Kestäviä tulosteita ja painatuksia metritavarana.

Luonnonkuidut: puuvilla, pellava, silkki ja villa

Tekokuidut: polyesteri, polyamidi ja viskoosi

Painomenetelmät: digi, laaka, kappale ja rotaatiopainatus.

Ainoana yrityksenä Pohjoismaissa valmistamme kestäviä tulosteita ja painatuksia metritavarana sekä luonnon- että tekokuiduille.

 

Luonnonkuiduille (puuvilla, silkki, pellava, villa) ja tekokuiduista viskoosille (esim. mänty tai bambu) tulostamme reaktiiviväreillä sekä painamme pigmentti- ja reaktiiviväreillä. Reaktiiviväreilllä saadaan ainutlaatuinen värin syvyys ja pesunkesto. Koska väri kiinnittyy suoraan kuituun, ei kankaan luonnollinen tuntu muutu.

Uutuutena 2018 syksystä tulostamme metritavaraa myös pigmenttiväreillä.

Polyesterille tulostamme ja painamme dispersioväreillä. Subilimaatiovärien lisäksi tulostamme myös suoradispersioväreillä, joilla saadaan parempi valon- ja lämmönkesto.

 

Tulostuksien lisäksi teemme myös tarvittavat kankaiden viimeistykset. Tavallisimpia viimeistyksiä ovat palonsuojaus, lian- ja vedenhylkivyys sekä siliävyysviimeistys.

 

Jos haluat käyttää omia kankaita, niin lue ensin tämä ja ota yhteys myyntiimme p. 0207 569 080. Ota huomioon, että kankaisiin on tehtävä tarvittavat esikäsittelyt ennen tulostusta ja kangashukka on n. 3 jm / tulostuskerta.

MS_ekaannetty2918_500