Banderollit ja somisteet

Banderollin eli mainoskankaan voi kiinnittää seinään, telineeseen, aitakankaaksi tai vaikka kadun yli tolppien väliin. Kevvyestä polyesterista valmistettuja mainoskankaita on helppo käsitellä ja kuljettaa. Banderolli soveltuu niin pitkäaikaiseen mainontaan kuin lyhyisiin ja toistuviin kampanjoihin sekä tapahtumiin. Vapaaseen ilmatilaan suosittelemme 115 gr lippuneulosta tai 150 gr/m2 Jet-Eko kuitukangasta ja seinää tai rakenteita vasten kiinnitettäviin mainoskankaisiin 210 gr/m2 polyesteria. Kerro meille tarpeesi, meiltä löytyy siihen ratkaisu. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja myynnistämme.

Mainoskankaiden eli banderollien materiaalina on yleisimmin polyesteri, joko 115 gr/m2 tai 210 gr/m2. Banderolleja painetaan myös puuvillakankaalle ja reikäneulokselle sekä jatkuvana rullabanderollina kuitukankaalle. Pienet sarjat tulostetaan digitaalisesti, mutta sarjapituuden kasvaessa perinteinen painomenetelmä on edullisempi ratkaisu. Banderollit ommellaan monin eri tavoin, narut kulmista, purjerenkain tai D-renkain kulmissa.

Mainoskangas on toimiva media vasta silloin kun se on kiinnitetty asianmukaisesti. Suosittelemme runsaasti mainoskankaita käyttäville varta vasten valmistettua kiinteää banderollikehikkoa. Kangasbanderolli taipuu moneen käyttökohteseen ja se on helppo siirtää paikasta toiseen ja varastoida seuraavaa tapahtumaa varten. Banderolli voidaan kiinnittää moneen paikkaan:
- aitojen, seinien tai puiden väliin
- kadun yli
- rakennuksen julkisivulle vaikka pystymallisena
- pylväsbanderollit sähkö- tai lyhtypylväsiin