Kilpailunumeroliivi

Tuotenro: 3100NROL

Varastossa
voidaan lähettää 12 päivän kuluessa

6,90

Hinta sis. alv 24%

 Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto tehtaalta, Toimitus EU-maihin, Postin noutopaketti, Toimitus Ruotsi, Tanska ja Baltia, Posti - Postipaketti, Posti - Expresspaketti, Matkahuolto Lähellä-paketti PK

Kilpailunumeroliivi, jonka voi itse suunnitella alusta loppuun. Nauhaliivin etuja:

- sama koko käy (melkein) kaikille. Voit unohtaa vaivalloisen kokojen selvittämisen. Nauhaliiviä on saatavilla aikuisten ja lasten kokoa. Kysy tarvittaessa lisätietoja myynnistämme.

- liivi näkyy eteen ja taakse eikö helposti irtoavia hakaneulakiinnityksiä tarvita.

- liivi on valmistettu värjäämällä kuvio polyesterineulokseen. Liivi kestää 40°C pesun ja kahden pisteen silityksen. Silitä nurjalta puolelta.

- liivi on käyttäjälleen myös hieno muisto tapahtumasta. Vaihtoehtoisesti tyylikkäänä numeroliivinä kestää käytössä vuosien ajan.

- liivi voi sisältää muuttuvaa tietoa kuten numero, nimi ja seura tms. tiedot

- minimierä vain 30 kpl

Tuotteen lisätiedot

Tuotteen tiedot Aikuisten liivin koko: leveys noin 24,5 cm, etu- ja selkäpuolen korkeus noin 26 cm. Leikatut reunat, valkoinen kiinnitysnauha ommeltu.
Kankaan tiedot 100% polyesteri 210 g Jetset. Kuvalaadultaan ja ominaisuuksiltaan ylivoimainen ja värikylläinen materiaali. Tiheärakenteisena loimineuloksena ei purkaudu helposti ja reunoja ei tarvitse huolitella.
Painatuksen tiedot HUOM. voit myös käyttää suunnittelupalveluamme. Teemme tarjouksen ja vedoksen. Mallitiedostossa näkyy selkeästi muokattavissa olevat tasot. Voit käyttää tai jättää käyttämättä haluamasi elementit. Etu- ja takaosaan tulevat samat tiedot. Valmiin kuvan rajaus on layout mask -tasolla, sijoita objektit alla oleville tasoille. Vertaa mallikuvaan. Tee kuva bleedeineen työpohjan (w x h) 265 x 445 mm kokoon. Tallenna valmis kuva tasoineen pdf-tiedostoksi Indesign: vähintään Acrobat 6 (PDF 1.5) ja export all layers, Create Acrobat layers rasti -valittuna. Illustrator: käytä Illustrator default.
Numerotietojen siirto Tee kukin tieto omaan sarakkeeseensa taulukkolaskentaan esim. Excel. Myös tuonti älykkäämmistä tietokantaohjelmista on mahdollista mutta ota yhteyttä etukäteen. Voit jättää pois tarpeettomat sarakkeet. Tekstin ja muiden tietojen ulkoasu suunnitellaan painatuksen mallitiedostoon.
Numerotietojen mallitiedosto Lataa
Painatuksen mallitiedosto Lataa

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kilpailunumerot, Kampanjaliivit ja -nauhat, Muut tapahtumatuotteet, Muut tapahtumatuotteet, Muut tapahtumatuotteet, Muut tapahtumatuotteet, Kampanjaliivit ja -nauhat, Kampanjaliivit ja -nauhat