Kangasseinä omalla kuvalla

Tuotenro: KSEINA200X300

Yhä varastossa
voidaan lähettää 4 päivän kuluessa

330,30

Hinta sis. alv 24%

 Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto tehtaalta, Toimitus EU-maihin, Toimitus Ruotsi, Tanska ja Baltia, Posti - Postipaketti, Posti - Expresspaketti, Matkahuolto Lähellä-paketti PK

Näyttävä kangasseinä omasta kuvasta. Koko (w x h) 300x200 cm. Kangasseinä on valmistettu 100% sisustuspolyesteristä. Kangas ei kiillä häiritsevästi, se vaimentaa melua ja sillä voi esim. helposti peittää nuhraantunut seinä.

Kankaaseen on ommeltu ympäri velcro-karhuntarra. Mukana tulee karhuntarran vastakappale, jossa on seinään tarttuva teippi. Teippiä ei tarvitse kiinnittää koko seinään, vaan sen voi laittaa esim. ylös ja alas ta paloina esim. metrin välein. Kangas on helppo pingottaa siistiksi karhuntarran avulla.

Jos kangas likaantuu, sen voi pestä 40-60°C konepesussa.  Kankaan voi helposti siirtää tai vaikka vaihtaa kuvaa vuodenajan mukaan.

Mainio vaihtoehto tapetille, kiinnitys onnistuu muutamassa minuutissa.

Isoon kangasseinään tarvitaan hyvälaatuinen valokuva, miellään vähintään 30 dpi valmiin tuotteen koossa eli  järjestelmäkameralla otettu kuva.

Jos et rajaa kuvaa valmiiksi, niin tulostamme sen automaatisesti maksimikokoon (korkeus 200 cm tai pituus 300 cm).
Laita tilaustietoihin lisäohje, jos haluat kuvan esim. pienempänä.

1) Lähetä hyvälaatuinen valokuvasi (mieluusti vähintään 30 dpi 1:1 koossa, kuva voi olla  rgb-muodossa)  johonkin seuraavista:

Tiedostoja voi lähettää:
- sähköpostilla: alle 50 Mb aineistot@printscorpio.fi

- isompiin tiedostoihin kätevin vaihtoehto on Wetransfer -siirto. Laita Email to -osoitteeksi aineistot@printscorpio.fi.
- afp-yhteydellä (Mac)  Kirjaudu Finderistä vieraana osoitteseen afp://serveri.banderolli.fi ja siirrä aineisto Tulevat_aineistot -kansioon.
 - ftp-yhteydellä:  ftp://vieras:vieras@serveri.banderolli.fi  tai pyydä omat tunnukset
- muistitikulla kirjepostina

Lisää aineisto-ohjeita täällä.

2) Tee tilaus. Laita tilaustietoihin lisäohje, jos haluat kuvan esim. pienempänä.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Somisteet ja kattokankaat, Somisteet, Somisteet